onsdag 7 november 2012

Utmaningen färdig


Vi hade ju en muggmatteutmaning i vår quiltgrupp där vi fick helt omöjliga tyger att jobba med. Igår presenterade vi våra resultat och detta är minaTycker nog att jag fick till det riktigt bra. Vi fick lägga till två egna tyger och jag valde det gröna och det röda längst ut. Alla "fultygerna" byggde jag ihop till baksidan på mattorna.Har kommit en bit på min julduk också. Nu är det bara resten kvar :)
Lite snö har vi också fått. Grannens staket syns snart inte.

Och vet ni vad? Jag har börjat göra om mitt syrum. Jag och gubben bor ju ensamma kvar i huset sedan barnen flyttat ut och nu bestämde jag mig för att äntligen ta tag i saken och se till att jag får ett fungerande syrum.

Så här såg det ut innan.Någongång någonstans har jag iallafall försökt att få till det. Sista tiden har symaskinen stått på köksbordet och jag har förvarat mina saker här.

Så här ser det ut nu.

:

Väggar och tak är målade, dörren blir målad till sommaren. Måste hitta ett gardintyg. Mer hyllor och förvaring ska inhandlas och sedan ska allt struktureras upp. Har börjat lite smått med att fylla lådorna jag redan har på plats och inser att jag nog har väldigt mycket syrelaterade saker.

Mer bilder kommer när det är färdigt.

Ps: Jag har testsytt i mitt nya rum och det kändes helt rätt.


4 kommentarer:

 1. Efter kaos kommer ordning! Grattis till syrummet, så fint det blev.
  Muggmattorna blev väldigt fina också!

  SvaraRadera
 2. Du, de där muggmattorna som Du sytt är riktigt fina, tycker jag. Julduken är ljuvlig!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 3. Så ljust och fint det blev.
  Söta muggmattor och julduk.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Dina muggmattor blev jättefina, du lyckades verkligen med svåra tyger ! Syrummet fick ett ordentligt lyft med ljus färg.

  SvaraRadera