torsdag 18 oktober 2012

Ett tag sedan sist


det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen men nu tar jag tag i det igen.

Imorse när jag gick ut med hunden såg det ut så här

 
Pärlan alldeles snöig....och vägen...Som tur är så har det mesta tinat bort under dagen. Men nu vet vi vad som kommer snart. Pärlan åker iallafall in i värmen i garaget i väntan på sol och vårvärme.
När min quiltgrupp hade höststarten med syhelgen så busade jag och Marianne till det och skar ut fem olika tyger (omöjliga så klart) och med en tanke för varje quiltmedlem med färger vi inte sett dom jobba med. Man brukar ju säga att synden straffar sig själv och vi fick tillbaka varsitt paket med tyger och våra kära vänner hade tänkt likadant som vi, så nu blir det till att sy ihop dessa till två muggmattor för att presenteras på första quiltträffen i november.

Börjar nog idag :))Har även sytt en muggväska efter ett gratis mönster från Red Brolly. Utmanade hela min quiltgrupp till att sy dessa och många är färdiga och andra har lite kvar.


Är även med på en utlottning hos

http://syimmi.blogspot.com   som har haft 20 000 besökare och lottar ut ljuvliga tyger.


Och en hos http://torill-loladesign.blogspot.se

4 kommentarer:

 1. Så koselig blogg!! Titter innom igjen jeg. :) ha en fin kveld og sleng deg gjerne på give away'en min om det frister. :))

  SvaraRadera
 2. Det är spännande att se samma sak vara sydd av olika personer. Då får man chans att se hur mönstret tar sig ut i olika tyger. Har sett en del muggväskor, men inte sytt mig någon ännu. Det kanske kommer. Din var så kul, för det ser ut som om fjärilen sitter på blomman.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 3. Snön har kommit alldeles för tidigt till er,,tycker jag!!Alltid kul med lite bus!!Ser med spänning fram emot att få se era MugRugs/kram

  SvaraRadera
 4. Snyft, saknar racerbilen jag hade förut när jag ser din! Då bytte man bil istället för däck!! ;-)
  Din muggväska blev jättefin och det ska bli spännande och se vad du får ihop av "fulingarna"!

  SvaraRadera