söndag 8 juli 2012

Semestertider!

Yes, semester har jag haft i 2 veckor nu och tiden har "sprungit" iväg.  Har inte hunnit sy lika mycket som jag brukar under semestrarna men det får jag ta igen en annan gång.

Till Majas monstertäcke har jag precis nu ikväll sytt klart topen. Fick gubben till att agera hängare ute så jag kunde ta en bild. Klockan är nu 23:00 och mörkare än så här blir det inte ute. Riktigt nice.

Nästa steg blir att lägga ihop topen med vadd och baksida och se vad det blir för quiltning på den. Brukar alltid ge sig när jag lägger den under pressarfoten. Konstigt!Vi har även hunnit vara på hundutställning igen. Det anordnades en internationell utställning här i Gällivare och självklart var vi där med vår Finska Lapphund Black Blossom Sir Zam.

Husse och Sammie in i ringen och blev bästa hanhund med ck, in i ringen igen för att möta bästa tik och där fick de cacib och blev bäst i rasen för andra gången i år.

Gissa om husse var mallig.  Och matte sen :))


Ja denna hund här helt otrolig. Både snygg och med ett underbart temperament.

Imorgon flyger jag och gubben till Stockholm. Har shoppat lite som sig bör under semestern och nu ska det inhandladehem.  Bild kommer senare  på vad :))

2 kommentarer:

 1. Monstertäcket är häftigt, har ju sett det IRL. Och vilken fin hund ni har, grattis!
  Välkomna till Stockholm. Enligt väderprognosen på min blogg ska det bli soligt och +25 imorgon, regn på tisdag och lite molnigt men uppehåll på onsdag.
  Kl 23 är det alldeles mörkt hos oss.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hello Granny, Beautiful quilt lovely colours and star design look foreward to seeing it quilted. Congratulations for your dog. He is a lovely looking dog

  SvaraRadera