tisdag 17 juli 2012

Semester.

Flög ju ner till Stockholm för ca 1 vecka sedan för att hämta hem mitt nyförvärv. Har alltid haft en dröm om en Mustang och nu när jag uppnått den höga åldern av 50 så tyckte jag att det var dags. Man kan ju köpa sig en egen present :))
Ja visst är den snygg. Den har många hästar utanpå och 380 under huven. Och den mullrar på bra när man nuddar vid gaspedalen. Kan säga att jag enbart småler när jag tar ut den.
Egentligen skulle nog alla Farmödrar ha en likadan.

Den här veckan har vi barnbarnen hos oss och då gäller det ju att hitta på något att göra också. Så vi har varit i Svanparken och matat både änder, svanar och kaniner. Gungat hann vi också med och så klart glassätning.

Bada i poolen hemma på gården hade dom också med på önskelistan.Idag ville damerna åka något med många hästar, ( dom hade sett hästarna på fälgarna och i fronten) och då var det ju självklart att vi skulle ta ut Mustangen :)).

Och som världens snällaste farmor som jag är så fick dom såklart sin vilja igenom.

Vi tog en tur upp på Dundret och fikade i Fjällstugan med en vidunderlig utsikt. Tjejerna tyckte att det var toppen.Få se vad vi hittar på imorgon.
2 kommentarer:

  1. Klart du är värd en present! Och det där flinet man får när man gasar iväg känner jag igen från när jag hade min Porsche! Önskar dig många roliga (läs:snabba) resor i sommar!

    SvaraRadera
  2. En härlig bil att köra, brrrm, brrrm.
    Och skoj med barnbarnen :-)
    Kram

    SvaraRadera