fredag 24 april 2015

Lite av varje


Hmmm, tror det är två månader sedan jag sist la upp några bilder på bloggen. Lite har jag sytt men inget har blivit färdigt.  Är i en sån period :( Men det är nog övergående :)
 
Påsken firade vi i stugan. Riktigt mysigt. Jag, Gubben o hundarna. Lite  korvgrillning blev det också såklart och några promenader på havsisen.

Hade även med symaskinen och sydde klart toppen till ett blivande babytäcke.

 
Började även  med en mysfilt av ett charmpack. Visade sig att det var för lite tyg så jag har beställt lite mer. Nu snaaart ska det bli färdigt tänkte jag.

 
Har ju även varit på kurs i Sunderbyn i mars. Min kurslärare heter Tamara Schultz och vi sydde artquilt ena dagen och crazy quilt den andra.
 

 
Här är en blivande ängel.Ja som ni ser så har jag lite projekt på gång i alla fall. Gäller bara att ta tag i allt och göra klart.
 
Men imorgon ska vi baka har Gubben bestämt.


3 kommentarer:

 1. Mycket på gång ser jag, väntar med spänning på färdiga alster.
  Må så gott

  SvaraRadera
 2. Att färdigställa har jag problem med. Mycket roligare att starta nytt. Men jag tror det blir toppen det nya mystäcket du har på gång!!

  SvaraRadera
 3. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  SvaraRadera