måndag 23 juni 2014

MajaLie och RosaLieJepp har sytt två änglar till. Den ljusa RosaLie är bokad men den andra MajaLie har inte hittat något hem än.

Midsommarhelgen har varit kall, + 3 grader och snö och regn om vart annat. Inget kul precis. Bara att hoppas att det blir varmare nu  och  att det håller i sig läääänge.

Har semester andra perioden i år och det passar ju bra eftersom vår quiltgrupp Malmquiltarna kommer att representera Rikstäcket på Noliamässan i Piteå den 3:e och 4:e augusti.

Samma vecka den 6:e augusti åker jag och Marianne till England för att närvara vid quiltmässan i Birmingham i dagarna två.
Sedan åker vi vidare till London och blir där i tre nätter.
Ska bli så himmelens roligt.


Men det är inte slut än.Till Rikstäckets årsmöte 3-5 oktober så kommer vi också att åka, ev att det blir någon kurs också.

Alltså kan man säga  att det är en välplanerad sommar och höst som väntar.

Jag länkar till http://bambisyr-evaj.blogspot.se kika in du också och se allt fint som sys runt om i stugorna.3 kommentarer:

 1. Förutom en förhoppningsvis varmare sommar än Din midsommar har du ju en fantastiskt innehållsrik tid att se fram emot, tycker jag.
  Det låter mycket trevligt!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 2. Vilken höst att se fram emot! Låter underbart!
  Så fina änglar!

  SvaraRadera
 3. Blev så glad att du ville länka dina underbara änglar till Visa och Berätta idag .Är alldeles övertygad om att du INSPIRERAR många till att sy liknande/Bambikram

  SvaraRadera