söndag 27 oktober 2013

10-minuters blocken färdigaSmåler lite för mig själv. 10-minutersblocken färdiga hi hi, ja blocken tog 10 minuter, men sedan var ju bara resten kvar och det tog inte 10 minuter kan jag lova.

Lärde mig detta block i Mora i somras på en kurs med skylthäxan Susanne Eriksson när ovansiljans quiltförbund hade utställning, kurser, försäljning mm.

Jättekul block att sy. Tygerna köpte jag på plats av Tyger och Ting och bestämde nästan direkt att detta blir ett mystäcke till min dotter.

Få se nu om hon tycker den är lika fin som jag.


 
Som vanligt så quiltade jag litegrann på den :)

 
Blev en liten ros i varje vinröd fyrkant.
 
Här har det snöat nu i flera dagar och snöröjningen är under all kritik. Många gator och gångstigar som än inte sett skymten av någon traktor, så det är lite jobbigt att vara ute och promenera. Men bara att bita ihop och tänka på hur bra det är och hur många kalorier som försvinner :)
 
 

7 kommentarer:

 1. Detta block är jätte kul att sy men allt tar så mycket längre tid än man tänkt sig!!Här har solen skinit och vi har haft 14 gr varmt,,lite skillnad!!Kram till dig

  SvaraRadera
 2. Det blev i alla fall en jättesnyggt täcke trots att det tog mer än 10 min

  SvaraRadera
 3. Vilket jättefint täcke! Din dotter blir säkert nöjd och kommer säkert att ligga och mysa under det!

  SvaraRadera
 4. Vilket fint täcke. Det blocket ser ut att vara kul att sy.

  SvaraRadera
 5. Du har valt helt fantastiska tyger till Din quilt, tycker jag. Den är jättefin!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 6. Snyggt täcke, och så fint du kviltat också! kram Katarina

  SvaraRadera
 7. beautiful my dear, be sure and send me your address on my blog. so you can have a little prize. xoxoxo so love your quilting and pretties.

  SvaraRadera