lördag 27 december 2014Efter mångas önskemål kommer jag att uppdatatera bloggen med det jag har färdigt just nu och som är till salu.
Har inget lager med färdiga saker men syr upp efter förfrågan och överenskommelse.
Är du intresserad av något går det bra att kontakta mig.

 
Babytäcke 80x115 cm
 


Babytäcke 102x112 cm

 
Väska

 
Gladväskamåndag 22 december 2014

En månad sen sist.Tänk ändå vad fort tiden går och speciellt nu  inför julen. Den mesta av min lediga tid har jag tillbringat bakom symaskinen.
Har haft många beställningar som skulle vara klara till jul och det sista på beställningslistan blev klart sent igår kväll och ska levereras imorgon.

Jag och två väninnor har varit ute på julmarknad med lite av våra "home made" saker.

 


Har sytt 20 stycken lunchbagar i olika färger och med olika broderade namn på. Det började med att jag skrev Dagens på fram och baksidan på de första jag gjorde och allt eftersom har de som beställt velat ha en egen prägel på sin väska, antingen  med eget namn  eller med något fyndigt.Har även sytt 4 stycken änglar. Två utan namn som deras nya ägare skulle döpa själv. Och två med beställda namn Wilma och Isabell.En tomteduk till blev det också.

Vi hann även vara till stugan över helgen och det var så  mysigt. 15 cm snö kom det i fredags och så här mysigt med julstämning blev det till kvällen.Och som vanligt så här på måndag så länkar jag över till Bambi