söndag 27 november 2011

Ny ängel



Jag har sytt en ängel till. Har beställning på några stycken och den här blev klar idag. Hade nog haft en till färdig men vadden tog slut så klart.
Har varit hos mina föräldrar och tapetserat hela helgen. Nu är det äntligen färdigt och nöjda blev dom också.
1:a advent är det idag och det enda vi fått upp i julpyntsväg är utegranen med tillhörande ljusslinga.  Men vad gör väl det, vi får ta det någon  dag  i veckan.
Just nu har jag mina sygrejjor stående på köksbordet så det är ju också något som måste bort innan julgrejjorna kommer fram. Och hur kul är det att sitta ensam på vinden och sy?

fredag 11 november 2011

Nya tyger

Jag beställde tyger från USA i söndags och nu redan på fredag hade jag dem i brevlådan. Och fina är dom, känner mig faktiskt riktigt kär i dom, om man nu kan vara kär i tyger.
Dessa ska bli ett flickbabytäcke. Ska bli kul att börja skära och sy ihop dem.
Fast nu till veckan som kommer är jag iväg på en utbildning så då blir det ju inget gjort vid symaskinen. Men desto mer när jag är hemma igen.


lördag 5 november 2011

Tv löparen färdig och babytäcket levererat.

Det blev en liten Linus och täcket är levererat till det söta lilla livet. Tycker han ser ut att småle där han ligger i pappas knä under täcket med djuren på.







Har även sytt en TV- löpare färdig. Ska bli en 50 års present till en bekant. Hoppas att hon tycker om den.
Enligt mönstret skulle den vara ca 150 cm lång men det tyckte jag var alldeles för långt och kapade av den till 125 cm. Bredden är 48 cm och det fungerar bra.





Frihandsquiltade "lite" extra på den också medan jag ändå höll på.